1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PCCS 2.1.0 Thread

Discussion in 'Cricket Leagues Simulators Forum' started by sohum, Apr 22, 2010.

  1. aqi School Cricketer

    aqi
    Joined:
    Oct 23, 2011
    Can any1 say me how to know real players skills and his special skills
     
  2. rishabh96 International Coach

    rishabh96
    AKA:
    Rish
    Joined:
    Sep 21, 2011
    National Team:
    Domestic Team:
    Kolkata Knight Riders
    Location:
    Gurgaon, India
    Guyzz I am unable to test tournament [​IMG]
    dis appears when i test tournament

    please tell me what to do
     
  3. SinghB Chairman of Selectors

    SinghB
    Sportsbookie
    AKA:
    Klopp
    Joined:
    Mar 30, 2011
    i need a tmnt file for the tournament editor
     
  4. SinghB Chairman of Selectors

    SinghB
    Sportsbookie
    AKA:
    Klopp
    Joined:
    Mar 30, 2011
    can any one help i am getting this error every time i try to open a roster:mad
     

    Attached Files:

  5. Anish. International Coach

    Anish.
    Joined:
    May 21, 2011
    National Team:
    Germany FA.
    Domestic Team:
    Arsenal FC
    Help!!.I Try To Open A New Roster This Is What Happens

    Help
     

    Attached Files:

  6. LasK School Cricketer

    AKA:
    Lito
    Joined:
    Jul 25, 2012
    National Team:
    Australia
    Domestic Team:
    Mumbai Indians
    Location:
    France
    Do you have .net framework installed ? :spy
    anyways can you tell me is there any .tmnt file?
     
  7. badvintage International Cricketer

    badvintage
    Joined:
    Jun 12, 2012
    How do you make a tmnt file?
     
  8. Sami Kumar International Coach

    Sami Kumar
    PCPL Sky Hawks
    AKA:
    Pŕĩňčę Şāmĭ Ŵőőđŝ
    Joined:
    Jun 2, 2012
    National Team:
    Domestic Team:
    Barcelona , Dortmund , Arsenal
    Location:
    Portsmouth, Hampshire
    Help,when i click on teams in pccs,it Freezes.
     
  9. Andrin Issac Panel of Selectors

    Andrin Issac
    PCPL Saints
    AKA:
    Cheguttan
    Joined:
    Apr 14, 2011
    National Team:
    Domestic Team:
    Kolkata Knight Riders & Kerala Blasters FC
    Location:
    Kerala,India
    Can i Get STats in PCCS ??
     
  10. CricketFan96. Club Captain

    CricketFan96.
    AKA:
    CF96
    Joined:
    Oct 20, 2012
    National Team:
    Location:
    United Kingdom
    When i open i cant press anything because it's like all frozen!
     
  11. El Loco Panel of Selectors

    El Loco
    AKA:
    InsaneInTheMembrane.
    Joined:
    Sep 3, 2011
    National Team:
    England, Chile
    Domestic Team:
    Warcks
    Location:
    Land of Hope and Glory
    Unfortunately, you can't. PCCS does save very single match you've simulated however, if you want to go to the trouble of compiling them from that... :spy

    I think the best thing would be to keep a back up .pccsdb in case the one you're using crashes the simulator for some reason.
     
    2 people thanked this.
  12. miggo97 School Cricketer

    miggo97
    Joined:
    Aug 28, 2011
    National Team:
    England
    Domestic Team:
    Derbyshire
    Location:
    Stoke - On - Trent
    is there anyway that i can play test match cricket

    or is there a simulator like PCCS that does test match cricket
     
  13. SinghB Chairman of Selectors

    SinghB
    Sportsbookie
    AKA:
    Klopp
    Joined:
    Mar 30, 2011
    try cric sim.
     
  14. miggo97 School Cricketer

    miggo97
    Joined:
    Aug 28, 2011
    National Team:
    England
    Domestic Team:
    Derbyshire
    Location:
    Stoke - On - Trent
    i have downloaded it by winrar and it says something like this version is not compatible with your computer check see if you need 32 bit or 64bit any help?
     
  15. SinghB Chairman of Selectors

    SinghB
    Sportsbookie
    AKA:
    Klopp
    Joined:
    Mar 30, 2011

Share This Page