1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. The PlanetCricket Graphics Maker Championship is back! Check here!
    Dismiss Notice

Bug Report Discussion (PS4/Xbox One)

Discussion in 'Ashes Cricket' started by zwarrior, Nov 11, 2017.

  1. MuchMore International Coach

    MuchMore
    Joined:
    Apr 30, 2007
    National Team:
    Location:
    India
    I'm simply pointing out that in a cricket game, there should be enough characters allowed on jersey to print '___ Cricket Club'.

    Your point about this not being a bug was well noted and acknowledged the first time around, you can stop.
     
  2. Snowy Staff Member

    Snowy
    Joined:
    Aug 6, 2013
    National Team:
    I would have expected ‘CC’ to be adequate personally. Alternatively, you can just create the text in the logo creator
     
  3. MuchMore International Coach

    MuchMore
    Joined:
    Apr 30, 2007
    National Team:
    Location:
    India
    That sounds like something I can try. Thanks for the help. :thumbs
     
  4. wasteyouryouth International Cricketer

    wasteyouryouth
    Joined:
    Apr 12, 2014
    Location:
    UK
    Hi Matt,

    Today is the third time I've had logos disappear. Ironically this was after the game shut down, normal procedure I think (it said 'The following application will close:', while I was looking into uploading past saved data. I don't really know what I'm doing with regard to that - it seems like I need Playstation Plus? When I loaded the game back up it logos were gone.

    Anyway, what I'd done before that was create a stadium, play a couple of overs at it. Shared it. Then created a new player. I've done both without issue before. The only unusual thing was as I say looking at the save data and trying to upload one. By process of elimination I did try again; downloaded one of @Llewelynf teams with logos, went through the same share data process, let the game close, restarted. Logos were still there.

    I don't know if it's a useful comparison but this happened to me on PC several times on DBC 17 - that was when I was having issues with the power on my PC and the system would shut down. Upon reloading, sometimes the logos would be gone. Complete stab in the dark but perhaps it's something to do with the game not shutting down properly? Although I've never noticed a clear pattern between what I do before it has happened but have experienced other crashes, e.g. when going into stadium creator.
     
  5. Llewelynf International Coach

    Llewelynf
    Joined:
    Apr 28, 2013
    National Team:
    Domestic Team:
    Highveld Lions
    Location:
    Jhb, South Africa
    I am not sure whether the shut down of the game is entirely at fault. Throughout the beta process I have had countless ctd as have others as a result of testing. And I have never had logos deleted. One thing I can assure you is Matt is looking into it. What he needs is a save folder as it happens. Try recreate it and upload your save data for him to test.
     
  6. timma Club Captain

    timma
    Joined:
    Aug 6, 2013
    National Team:
    Domestic Team:
    Auckland
    Location:
    Germany
    I am not sure if this has been reported, but I cannot add my custom club team into Career mode. I recorded a short clip below to show how i get to the problem. As soon as I press X to select my club to add, I get the error message (see photo).

    Platform:
    PS4
    Version: 1.05 (latest)
    Game Mode:
    Career
    Match Type: N/A

    Teams used: N/A
    Ground: N/A
    Over Count: N/A
    Issue:
    Bug when Editing and adding custom teams to Career
    Bug description: When adding custom teams to Career, as soon as i click on the custom team i want to replace in the club list, I get the blue Playstation error message and have to restart the game. This is a gamebreaker for me, as I cannot start my Career with my custom club team. Any help would be appreciated.

     

    Attached Files:

    jaffar100 said thanks for this.
  7. wasteyouryouth International Cricketer

    wasteyouryouth
    Joined:
    Apr 12, 2014
    Location:
    UK
    Do you know if there's a guide on how to do this?
     
  8. Cricket Life Club Captain

    Cricket Life
    Joined:
    Oct 19, 2014
    National Team:
    Domestic Team:
    Melbourne Stars
    I believe this issues is occurring when you play in stadiums with ad boards I believe that is the issues
     
  9. wasteyouryouth International Cricketer

    wasteyouryouth
    Joined:
    Apr 12, 2014
    Location:
    UK
    That's not been my experience.
     
  10. Cricket Life Club Captain

    Cricket Life
    Joined:
    Oct 19, 2014
    National Team:
    Domestic Team:
    Melbourne Stars
    Mm that been mine
     
  11. Snowy Staff Member

    Snowy
    Joined:
    Aug 6, 2013
    National Team:
    Then do what Matt said and provide the save file.

    If you can’t follow instructions, then you’re not going to get much help
     
  12. Llewelynf International Coach

    Llewelynf
    Joined:
    Apr 28, 2013
    National Team:
    Domestic Team:
    Highveld Lions
    Location:
    Jhb, South Africa
     
    wasteyouryouth said thanks for this.
  13. MattW Administrator

    MattW
    YJKW . Big Ant
    Joined:
    Jan 12, 2006
    National Team:
    Location:
    Melbourne, Australia
    Can you share that custom team?

    Just to add to the link above, PS Plus is only needed for the online save backup, copying it to a USB is possible without PS Plus.
     
    wasteyouryouth said thanks for this.
  14. Cricket Life Club Captain

    Cricket Life
    Joined:
    Oct 19, 2014
    National Team:
    Domestic Team:
    Melbourne Stars
    ok will do it where do I upload it
     
  15. wasteyouryouth International Cricketer

    wasteyouryouth
    Joined:
    Apr 12, 2014
    Location:
    UK
    I've taken a copy of the save data after downloading some teams. Would this be any use on its own or would a copy of the save data if it happens again be better? Or both.
     

Share This Page