Roster not showing up

libran_karan

School Cricketer
Joined
Dec 13, 2007
Online Cricket Games Owned
ya! ita happening to me too when i try loading the rooster in my cricket there is no sign of the rooster
 

blackk

School Cricketer
Joined
Nov 29, 2007
Location
Shanghai,china
Online Cricket Games Owned
YEAH FRNZ....SAME PROBLEM WITH MY GAME ALSO..when i try to find roosters they are not showing..and i m unable to save the profiles also
 

blackk

School Cricketer
Joined
Nov 29, 2007
Location
Shanghai,china
Online Cricket Games Owned
patches which are not related to rooster are working for me..but profiles and roosters not showing up in the game
 

Highlander999

ICC President
Joined
Apr 15, 2006
Location
London
Well then it's the patches. (Pretty obvious)

Make sure you are installing them in the right place. Follow the instruction word to word.

What patches are you using btw? If it dosen't help try PM'ing the patch maker
 

blackk

School Cricketer
Joined
Nov 29, 2007
Location
Shanghai,china
Online Cricket Games Owned
i m using asian cricketers patch by gaurav....followed instrctions well but no use...i donno watz wrong with that
 

pavanbharadwaj

Club Captain
Joined
Oct 24, 2007
Location
Karnataka
For ex-you downloaded a roster by the name 'cricket.ros'.To put it into your game follow the following steps.

1.Create a new folder by the name 'cricket.ros'
2.Put the roster into the created folder.
3.copy the folder and paste it in this location-My Documents\EA SPORTS(TM) Cricket 07

REMEMBER-roster and the folder should be of the same name.

:cheers
 

Ollie_H

Chairman of Selectors
Joined
Jul 3, 2007
Online Cricket Games Owned
Stop talking about ***** Roosters! There animals you want a roster
 

jordox

International Cricketer
Joined
Jan 28, 2007
Online Cricket Games Owned
you may need to rename the folder. For instance, the PC_4 beta roster wont work unless you take out the 'beta' part of the name.
 

meakhil87

School Cricketer
Joined
May 6, 2015
For ex-you downloaded a roster by the name 'cricket.ros'.To put it into your game follow the following steps.

1.Create a new folder by the name 'cricket.ros'
2.Put the roster into the created folder.
3.copy the folder and paste it in this location-My Documents\EA SPORTS(TM) Cricket 07

REMEMBER-roster and the folder should be of the same name.

:cheers
yeyeyeeeeeee it helped
 

Users who are viewing this thread

Top