1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anybody interested in adding bats to teams and can do it at a fast rate?

Discussion in '(Planet)Cricket Academy' started by chessmaster02, Jan 11, 2017.

  1. chessmaster02 School Cricketer

    chessmaster02
    Joined:
    Jan 2, 2015
    National Team:
    Domestic Team:
    Brisbane Heat
    Location:
    Brisbane
    Looking for high quality bat makers. Basically me and BRAB are making all the Queensland local teams from career mode IG. We need people to apply bats. Maybe 3 Gray Nichs, 2 or 3 Nikes. Not realistic in terms of what bat they are using, but apply the common bats in Australia to the players. Will upload the final version of the first team soon. My username is SonicDonkey4425.
     
  2. TekkogsSteve School Cricketer

    TekkogsSteve
    Joined:
    Aug 6, 2016
    National Team:
    Domestic Team:
    Caley Highlanders, NW Warriors, Karnataka
    I'm pretty sure that all the randomly generated players for career mode get the generic bat
     
  3. passwordistaco Club Captain

    passwordistaco
    Joined:
    Jul 11, 2015
    Yeah, once you start career mode, your team gets random players, not the players you createdu for that team.
     
  4. Saeglopur Club Captain

    Joined:
    Nov 29, 2013
    This seems like such a waste. :(
     
  5. chessmaster02 School Cricketer

    chessmaster02
    Joined:
    Jan 2, 2015
    National Team:
    Domestic Team:
    Brisbane Heat
    Location:
    Brisbane
    When you select a local team from Australia or England, you have the option to replace them with a custom team. I am doing this with all the queensland teams.
     
  6. Jerm Club Captain

    Jerm
    AKA:
    Staffy
    Joined:
    Apr 21, 2014
    National Team:
    Domestic Team:
    Cape Cobras
    Location:
    Cape Town, RSA
    I tried that with South African clubs but I just got to change the name of the team and the logo, not the players? or can you select a specific team you have created?
     
  7. chessmaster02 School Cricketer

    chessmaster02
    Joined:
    Jan 2, 2015
    National Team:
    Domestic Team:
    Brisbane Heat
    Location:
    Brisbane
    If you just insert the logos and kits via the replace option it doesnt do it. You have to manually select replace with custom team.
     
  8. TekkogsSteve School Cricketer

    TekkogsSteve
    Joined:
    Aug 6, 2016
    National Team:
    Domestic Team:
    Caley Highlanders, NW Warriors, Karnataka
    Are you sure? I selected a team and did "copy from academy" and then I got randomly generated players
     
: Bats

Share This Page