Making Stumps And Pitch Ads

Discussion in 'Cricket 2004 Downloads' started by barmyarmy, Apr 7, 2004.

  1. sunsamrat1980 Club Captain

    sunsamrat1980
    Joined:
    Aug 15, 2004
    National Team:
    INDIA
    Domestic Team:
    Mumbai Indians
    Location:
    Phoenix, AZ
    3D rendered bat making tutorial ... Get it HERE
     
  2. indiancricketer International Coach

    indiancricketer
    Joined:
    Sep 8, 2004
    National Team:
    India
    Domestic Team:
    Mississauga ramblers
    Location:
    नई देहली,ईऩङीय (New Delhi, India)
    wow Good Work man some reps for you
     
  3. sunsamrat1980 Club Captain

    sunsamrat1980
    Joined:
    Aug 15, 2004
    National Team:
    INDIA
    Domestic Team:
    Mumbai Indians
    Location:
    Phoenix, AZ
    Thanx mate. But I could not see any rep on this post.
    Sorry, but I think the rep system is again malfunctioning. I have already lost more than 3 reps now.
     
  4. indiancricketer International Coach

    indiancricketer
    Joined:
    Sep 8, 2004
    National Team:
    India
    Domestic Team:
    Mississauga ramblers
    Location:
    नई देहली,ईऩङीय (New Delhi, India)
    well check now
     
  5. sunsamrat1980 Club Captain

    sunsamrat1980
    Joined:
    Aug 15, 2004
    National Team:
    INDIA
    Domestic Team:
    Mumbai Indians
    Location:
    Phoenix, AZ
    Got it. Thanx mate.
     
  6. dravid_inzamam School Cricketer

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Re:send a templete pls

    send a templete pls anyone i cant make it without a template if u send a templete it will be easy for me to do this and can u pls send a template for making kits also
     
  7. zuhair250 School Cricketer

    zuhair250
    AKA:
    xuhair
    Joined:
    Oct 4, 2005
    National Team:
    Pakistan
    Domestic Team:
    Sialkot Stallions
    Location:
    Pakistan
    allianz cup

    i have made allianz cup pitchad but i m unable to make it transparent from sides please help

    great work its good can u help me use the tranparency feature in adobe photoshop cs2
    i cannot coplete my pitch ad work
     
  8. Kev Chairman of Selectors

    Kev
    Joined:
    Jun 19, 2004
    Domestic Team:
    Kent CCC
    To make your image transparent, make the part you want to be transparent a colour that isnt used in your pitchad. Open Graphics Importer 3 and goto the tools menu and select format pallette. Press Load Image and select your image. Press Make all Opaque then set your transparancy value to 255 (you will be asked when you press make all opaque). Then select the part of the image you want to make transparent and enter 0 into the transparancy box. Press save and close. When you import the image make sure you select transparent.
     
  9. chichi1982 School Cricketer

    Joined:
    Dec 22, 2006
    National Team:
    India
    Domestic Team:
    Sussex
    Location:
    Kenya
    Plz Help

    hi
    I m chirayush from Kenya.

    :help

    Plz Tell Me how to install Faces , kits, bats & Everything.

    i dont know how to import everything in pc cricket game 2004 .

    &

    wat is patch .

    how to use patch.

    plz
     
  10. Kev Chairman of Selectors

    Kev
    Joined:
    Jun 19, 2004
    Domestic Team:
    Kent CCC
    A good place to start would be the Beginners Guide, its a sticky thread in the main c2004 forum.
     
  11. tejas113 School Cricketer

    tejas113
    AKA:
    TEJAS
    Joined:
    Mar 30, 2007
    National Team:
    INDIA
    Domestic Team:
    karnataka
    Location:
    BANGALORE,INDIA
    some please tell me how to use my kit that i have downloaded...please...

    soemone please help me how to use the kits and the tv graphic i have downloaded please......................
     
  12. Kev Chairman of Selectors

    Kev
    Joined:
    Jun 19, 2004
    Domestic Team:
    Kent CCC
    You will need Graphics Importer v3 to install kits and overlays.

    Download it from the download centre and install it, when you run it you will see a button that says "import from zip" (I think, its been a while) then chose the zip file for the kit, it will install automatically. TV overlays work the same way.
     
  13. tejas113 School Cricketer

    tejas113
    AKA:
    TEJAS
    Joined:
    Mar 30, 2007
    National Team:
    INDIA
    Domestic Team:
    karnataka
    Location:
    BANGALORE,INDIA
    please

    it says file not found unzip.dll
     
  14. Kev Chairman of Selectors

    Kev
    Joined:
    Jun 19, 2004
    Domestic Team:
    Kent CCC
    When? When you install? When you run? or when you try to import the kit?

    Have you installed GDI+ ? There's a link to it on the download centre page for Graphics Importer 3
     
  15. tejas113 School Cricketer

    tejas113
    AKA:
    TEJAS
    Joined:
    Mar 30, 2007
    National Team:
    INDIA
    Domestic Team:
    karnataka
    Location:
    BANGALORE,INDIA
    please

    can anyone make me a set max logo please?i want it badle...kev please
     

Share This Page